Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 3 Floridā

Profesionāles karjerā otrajā turnīrā Krista Puisīte trešdien Floridā izcīnīja 3.vietu "SunCoast Ladies Series" posmā, kur labāko rezultātu sasniedza pēdējā raundā. Trīs dienu summā Kristas rezultāts bija 211 sitieni jeb +1 virs PAR.

Minimālos plusos Krista spēlēja pirmajās divās kārtās, kur 72 un 71 sitiena rezultāts summā nozīmēja +3 virs PAR. Pēdējā raundā zem PAR nospēlēja piecas golferes, tādēļ Kristai ar -2 zem PAR tuvāko sekotāju "Dubsdread Golf Club" laukumā izdevās apsteigt itin pārliecinoši par trim sitieniem, taču divas spēcīgākās dalībnieces noķert vairs nevarēja.

Visās trijās kārtās Kristai bija trīs līdz četri bērdiji, taču pēdējā raundā izdevās būtiski samazināt bugiju skaitu, un tas uzreiz pavērsa rezultātu patīkamos mīnusos.

Uzvarēja LPGA statusu 2014.gada sezonai ieguvusī ķīniete Yueer Cindy Feng ar -4 zem PAR, bet otrā bija ilgagdējā LPGA golfere Kris Tamulis ar -1 zem PAR.

Par 3.vietu turnīrā pienākas 800 dolāru naudas balva, taču tajā pašā laikā jārēķinās, ka dalības maksa vien jau veido pusi summas, turklāt arī citi izdevumi ir pašu dalībnieču ziņā.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē