Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ekselentā Māra

Nedēļas nogalē Māra Puisīte aizvadīja vienu no karjerā visveiksmīgākajiem turnīriem ASV studentu sportā (NCAA), taču, iespējams, vēl jo svarīgāku pozitīvu virzību ir ieguvusi viņas karjera ārpus golfa, vēlreiz apliecinot NCAA sistēmas priekšrocības duālas karjeras veidošanā.

Par akadēmiskās izglītības karjerā gūtajiem panākumiem Māra Teksasā bija uzaicināta uzstāties ar uzrunu "McCoy College of Business" Izcilības pasākumā. Tas vienlaicīgi ir milzu pagodinājums, bet tajā pašā laikā arī ļoti nopietna atzinība par jau paveikto.

Golfs.lv par Māru, protams, ir rakstījis kā par lielisku golfa spēlētāju, taču tajā pašā laikā viņas darbi datorsistēmu uzbūvē un analīzē kā arī datubāzu uzbūvē ir guvuši balvas un visaugstāko novērtējumu ASV informācijas tehnoloģiju profesionāļu vidē. Tādēļ tikai loģisks ir sekojošs turpinājums, ka Mārai jau pašlaik ir zināms, kad pēc augstskolas beigšanas viņai šovasar Teksasā būs pirmā darbadiena respektablā IT uzņēmumā.

Tuvojoties studiju Teksasas valsts universitātē noslēgumam, Mārai ir pamats būt ļoti labā noskaņojumā, jo viņu augstskolā arī atzina par gada labāko studenti-sportisti.

Pēc panākumiem izglītībā un profesionālās karjeras veidošanā Māra nebūt nav ļāvusi apputēt arī golfa nūjām, ko apliecina rezultāts "Rebel Intercollegiate" turnīrā Misisipi. Māra 54 bedrīšu turnīrā nospēlēja ar 216 sitieniem (72-70-74) jeb PAR atbilstošu rezultātu, kas ļāva dalīt 6.vietu. Sagaidāms, ka Māra arī pieņems izaicinājumu un maijā līdzās Kristai kvalifikācijā cīnīsies par iekļūšanu "US Open". Nav beigusies arī NCAA sezona, jo Teksasas valsts universitātes golferes aprīļa vidū gaida "Sun Belt" konferences čempionāts, kur jācīnās par kvalificēšanos reģionālajam čempionātam.

"Rebel Intercollegiate" turnīrā pieredzi turpināja krāt Linda Dobele, kura Austrumtenesijas valsts universitātes komandā spēlē pirmo gadu. Linda ar +12 virs PAR (77-78-73) dalīja 55.vietu 96 spēlētāju konkurencē.

"Rebel Intercollegiate" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē