Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasara divdienas "Viesturos"

Divas dienas nedēļas nogalē golferi "Viesturos" tuvināja pavasari, spēlējot gan spožos saulstaros, gan zem ne tik mīlīgiem tumšākiem padebešiem. Rezultātus uzskaitīja arī abu turnīru summā, kas 36 bedrīšu izspēlē uzvaras nodrošināja Edvīnam Mazjānim, kā arī Robertam Bišam U-21 vecuma grupā.

Pavasara ieskaņu kausa izcīņā salna sestdien no rīta startu aizkavēja par stundu, toties turpinājumā bija skaists laiks un spīdēja saulīte. Ar vislabāko rezultātu apvienotajā kungu un dāmu ieskaitē to papildināja Jeļena Šestakova, kura vienīgā jau aprīļa sākumā uzlaboja savu handikapu. Otro un trešo vietu sadalīja Edvīns Mazjānis un Igors Šaļins. Savukārt U-21 grupā ar neto 70 sitieniem pirmo vietu ieguva Pauls Nesaule.

Pagozēšanās saulē izpalika svētdien Pavasara kausa izcīņā, kad bija apmācies, pūta auksts vējš un spēlētāji mazliet pasala, toties laukumā no rīta varēja doties bez aizkavēšanās. Rezultātu tabulā visaugstāk pakāpās Mazjānis, kam laureātu trijniekā sekoja Andris Rodze un Māris Dalbiņš.

Junioriem trīs labākie nospēlēja ar 71 neto sitienu, kas pēc handikapa aiz Biša ierindoja Robertu Matisonu un Flēru Robinu Sprūdi. Nesaule otrajās sacensībās nespēlēja.

Uz atkalsatikšanos ar golferiem "Viesturu" kluba restorāna "Vecmeita ar kaķi" jaunā šefpavāre iepriecināja spēlētājus ar teicamu šokolādes saldo, kas izpelnījās īpašu atzinību. 

Pēc nedēļas golferus "Viesturos" gaidīs uz Pirmā kausa izcīņu.

Pēdējās izmaiņas , 06.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē