Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pro debija ar uzvaras bērdiju salūtu

Krista Puisīte sev sarūpēja tik spožu debiju profesionāles statusā, ka Latvijas golferi nepārspētu pat Holivudas sapņu scenāristi! Pēdējā raundā nospēlējusi ar -4 zem PAR un septiņiem bērdijiem, Krista ceturtdien Floridā izcīnīja uzvaru "SunCoast Ladies Series" turnīrā.

Ar katru dienu turnīrā spēlējot arvien labāk, Krista trīs raundu summā 54 bedrītes izspēlēja ar -6 zem PAR (72-70-68) un apliecināja, ka LPGA tūre nav tikai sapnis, bet arī sasniedzams mērķis, uz kuru nepārtraukti jātiecas katru dienu. Krista ir izvēlējusies profesionālas golferes karjeru, kur vajadzīgi panākumi turnīros, lai varētu pietuvoties spožākajām zvaigznēm, tādēļ jānovēl apņēmīgajai spēlētājai gūt arvien lielākas sekmes ieceru piepildīšanā.

"Harmony Golf Preserve" laukumā Kristai trešā raunda noslēgums bija gluži kā pieteikums, ka labākais vēl sekos, jo ar bērdijiem tika izspēlētas pēdējās trīs bedrītes. Ar iepriekš iekrāto pārsvaru Kristai uzvarai būtu pieticis arī, beigas izspēlējot ar PAR, jo finišā tuvākā konkurente Kelly Pry tika apsteigta par četriem sitieniem.

Iespējams, šosezon jau drīz varēsim just līdzi Kristai kādos LPGA fārmtūres turnīros, turklāt pašreizējie rezultāti ļauj cerīgi gaidīt arī dāmu "US Open" kvalifikāciju, kur savs vārds maija sākumā būs sakāms arī Mārai Puisītei. Latvijas golferes jau daudz ir likušas par sevi runāt, tomēr iespējas jauniem nebijušiem sasniegumiem vēl ir milzum plašas un teju neierobežotas. Lai sasniegtu plašākus apvāršņus, jāizcīna vieta augstākā līmeņa profesionāļu tūrē.

Kristas žilbinošās profesionālās debijas dēļ būtu nepelnīti nenovērtēt Lauras Jansones teicamo finišu turnīrā. Laura pēdējā raundā nospēlēja ar -2 zem PAR un 37 dalībnieču konkurencē saglabāja dalītu 5.vietu.

Abas Latvijas golferes bija topā naudas balvu dalīšanā, jo 2. līdz 4.vietu ieņēma amatieres. Jāpatur gan prātā, ka uzvarētājas čeks par 2000 dolāriem un 850 dolāri par otro vietu profesionāļu konkurencē ir pagaidām vēl nelielās medaļas spožākā puse, taču līdz šim ieguldītais darbs arī finansēs ir bijis paģērošs.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē