Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina DGSA

Ar savu skatījumu uz Latvijas jauniešu golfa attīstības iespējām un rīcības perspektīvu plāno iepazīstināt Davis Golf Style akadēmija (DGSA), kas visus interesentus ielūdz uz atklāto pasākumu 12. aprīlī "Viesturos". Pasākums paredzēts visplašākajam interesentu lokam.

Organizatori cer sagaidīt ciemos gan golfā iesaistītu, gan ārpus sporta veida pašlaik esošu bērnu vecākus, kā arī Latvijas Golfa federācijas un vietējās pašvaldības pārstāvjus. Gaidīts būs ikviens interesents neatkarīgi no pašreizējās informētības par golfu līmeņa.

DGSA vēlas paust skaidru vīziju par golfa kā olimpiska sporta veida iespējām bērnu un jauniešu talantu attīstīšanā un panākumu gūšanas nosacījumiem. Pasākumā akadēmijas dibinātājs Dāvis Puksts un apmācības direktors Mark Duncan sola iepazīstināt ar jaunāko un modernāko metodiku junioru apmācībā.

Apmācības programma DGSA lielākoties balstīta uz Titleist Performance Institute (TPI) metodēm. Duncan ir bijusi iespēja vērot, kā David Leadbetter vadībā attīstās tādas golfa zvaigznes kā Charles Howell, Michelle Wie un citas. Savkārt Puksts ir ieguvis TPI sertifikātu golfa mehānikā. Akadēmijā arī seko līdzi atzītāko sporta psihologu atziņām un metodēm.

Atklātais pasākums 12. aprīlis paredzēts plkst. 10 "Viesturu" kluba mājā.

Pēdējās izmaiņas , 01.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē