Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" sezona startējusi

Par vismaz trim nedēļām agrāk nekā ierasts sestdien startēja "Ozo Golf Club" sacensību sezona, pulcējot 88 dalībniekus, ko var uztvert arī kā zīmi teju bezgalīgi garai turpmākai spēlēšanai. "Ozo" sezonas pirmajā turnīrā nebija daudz ieskaites grupu, jo svarīgāk bija satikties patīkamās noskaņās pēc vairāku mēnešu pauzes.

Vēl jo tīkamāk ir sākt sezonu ar uzvaru, un šoreiz veiksme palīdzēja Valtam Ermansonam, kam 41 stableford punkts ļāva šķirties no līdz šim nemainīgā HCP 36. Par vienu punktu atpalika otrās vietas ieguvējs Jānis Čeičs, savukārt Mārtiņš Pukše arī nepalaida garām iespēju tikt laureātu trijniekā un iekrāja 39 punktus.

Lai gan marta beigās bija risks sajust vēl kādu gaistošās ziemas asāku kodienu, laikapstākļi izvērtās golferu agram pavasarim labvēlīgi, un citviet novērotie rīta mīnusi līdz Ķīšezeram nebija tikuši. Savukārt spožajā saulē dienā sila gan golferu miesas, gan prāti. Ja kādam tomēr dabas spēki vēl šķita par vājiem, varēja paļauties uz turnīra atbalstītāja "Hankey Bannister" palīdzību.

Patiesībā laukumā bija pat 89 spēlētāji, taču "Ozo" treneris Justin Griffiths jau risināja savus profesionāļa uzdevumus. Griffiths vienā flaitā ar junioriem Annu Diānu Švanku, Lindu Ķirķi un Rūdolfu Ķelli ne tikai iepazinās ar "Ozo" laukumu, bet arī ar jauno golferu spēli un varēja sniegt pirmos padomus.

Nākamās nedēļas laika prognoze golferiem vismaz pašlaik nerādās tik mīlīga, taču "Ozo" būs atvērts un gatavs uzņemt spēlētājus, kas piemērotu laikapstākļu minimuma gadījumā gribēs doties laukumā. Sacensību kalendārā "Ozo" laukumā gan ieturēs nelielu pauzi līdz 12.aprīlim.

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē