Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Linda tiecas augšup

Pirmo pavasari ASV studentu sportā (NCAA) sagaidījusi Linda Dobele, kura šonedēļ Dienvidkarolīnā spēlēja "Briar's Creek Invitational". Lai gan rezultātu tabulā Linda bija pašā viducī, Latvijas golfere cenšas pakāpties augstāk komandas iekšējā rangā.

Turnīra trīs kārtas Linda izspēlēja ar 232 sitieniem (74-80-78) jeb +16 virs PAR, kas ļāva iegūt dalītu 49.vietu. Uzvarēja Christina Vosters no Penn State augstskolas, kura vienīgā 54 bedrītes izspēlēja zem PAR (-1).

Austrumtenesijas valsts universitātes komandas pieciniekā Lindai bija piektais numurs, taču sasniegtie rezultāti iekšējā rangā liecina par augstāku pozīciju. Nevienā no trim sacensību kārtām Linda komandā nebija pēdējā, turklāt pirmā raunda +2 virs PAR bija līderes cienīgs rezultāts. Savukārt 54 bedrīšu summā Latvijas golfere komandā sasniedza ceturto labāko rezultātu.

Komandu vērtējumā "Lady Bucs" meitenes dalīja 8.vietu 17 komandu konkurencē.

Linda Amerikā ir vēl tikai pāris mēnešu, un katrs turnīrs noteikti sniedz iepriekš nebijušu pieredzi. Jau nākamās nedēļas nogalē Austrumtenesijas valsts universitātes komandu gaida pēdējās sacensības pirms "Atlantic Sun" konferences čempionāta.

"Briar's Creek Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē