Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Uz iepazīšanos izstādē

Nedēļas nogalē Ķīpsalas hallē risināsies izstāde "Atpūta un sports", kur līdzās citām aktivitātēm būs pārstāvēts golfs. Izstādes apmeklētājiem būs plašas iespējas iegūt aktuālāko informāciju par visu, kas nepieciešams dažādu novirzienu aktīvai atpūtai, sportam un tūrismam.

Šogad izstādē vairāk aktivizējušās sporta veidu federācijas un atsevišķi sporta klubi. Apmeklētāji varēs iepazīt nepieciešamo inventāru un aprīkojumu dažādiem sporta veidiem, saņemt speciālistu konsultācijas, vērot sporta sacensības un paraugdemonstrējumus, kā arī paši iesaistīties aktivitātēs.

Paraugdemonstrējumi notiks gan speciāli iekārtotā arēnā ar skatītāju tribīnēm, gan izstādes dalībnieku stendos un sporta laukumos. Ar Latvijas Golfa federācijas atbalstu visas trīs izstādes dienas apmeklētājiem piedāvās arī iepazīt golfa spēles prasmju pamatus un pašiem izmēģināt roku.

Ikvienu izstādes apmeklētāju gaida plašas iespējas, jo varēs piedalīties arī konkursos ar lakrosa, beisbola, golfa, hokeja, galda hokeja, kroketa, futbola un skeitborda elementiem. Golfa centieni popularizēt savu sporta veidu ar izstādi vien neaprobežosies, un vēlāk šopavasar gaidāmi arī citi plaši pasākumi.

Ķīpsalas izstāžu centrā izstāde "Atpūta un Sports" ilgs no piektdienas līdz svētdienai.

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē