Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar rezidenci "Ozo" laukumā

Šonedēļ Rīgā ierodas PGA profesionālis Justin Griffiths, kurš vairāku organizāciju sadarbības rezultātā šovasar sniegs ieguldījumu Latvijas golfa un golferu izaugsmē. Brits darbosies "Ozo Golf Club", kur viņa galvenā mērķauditorija būs Latvijas labākie jaunie spēlētāji.

Latvijā arī iepriekš ir strādājuši augsta līmeņa meistari, taču pirmoreiz ierodas speciālists, kam golfa apmācība ir asinīs jau vairākās paaudzēs. Griffiths dzimta sakņojas "Llanymynech Golf Club", kas līdzās savam slavenākajam biedram Ian Woosnam ir atpazīstams arī ar 15 bedrītēm Velsā, bet trim - Anglijā. Laukumu uzbūvēja Griffiths vectēvs, bet tēvs vēl arvien klubā ir golfa apmācības profesionālis.

Līgums ar Griffiths ir uz četriem mēnešiem, un 42 gadus vecā speciālista darbība Latvijā kļuva iespējama plašākas sadarbības rezultātā. Daļu Griffiths algas segs uzņemošā puse, daļu - R&A, bet vēl daļu viņš nopelnīs pats ar stundām plašākai auditorijai.

Griffiths ir mācījis spēlēt golfu Austrijā, Šveicē, Vācijā un Grieķijā, bet līdz šim viņa pēdējā darbavieta bija Indonēzijā. Faktu, ka Latvijā golfs būtībā ir sākuma stadijā, Griffiths uzskata par aizraujošu iespēju veicināt izaugsmi un panākumus. Viņš arī neslēpj, ka Latvija Britu salām ir daudz tuvāk nekā Indonēzija, turklāt ar patīkamāku klimatu.

Griffiths ir pārliecināts, ka jaunajiem spēlētājiem ir iespējas sekot Lauras Jansones pēdās un kļūt par augsta līmeņa golferiem profesionāļu tūrēs. Griffiths ir zināms arī kā fiziskās sagatavotības golfā piekritējs, tādēļ sagaidāms, ka viņa devums neaprobežosies tikai ar spēles tehnikas konsultācijām.

"Ozo Golf Club" pro Artūram Krukovam līdz ar Griffiths ierašanos darba tāpat netrūks, jo vasarā treneru pierakstu blociņi aizpildās ļoti ātri.

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē