Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvieši cīnīsies ar sevi

Nav piepildījušās to Latvijas golferu vēlmes, kuri cerēja nedēļas nogalē "Ozo Golf Club" uzspēlēt "Lithuanian Open". Kaimiņi ir izlēmuši, ka "Open" nozīmēs turnīra atvērtību tikai Lietuvas spēlētājiem. Līdz ar to vienīgais atklātais turnīrs nedēļas nogalē būs GK "Viesturi" čempionāts.

Lietuvieši lepojas, ka tagad arī viņiem ir kāds hole in one autors, kam klasiskā laukumā bedrītes iziešanai pieticis ar vienu sitienu. Trenējoties "Lithuanian Open", Ķestutis Martinkens "Ozo Golf Club" 3.bedrīti pievārējis ar vienu sitienu. Līdz šim hole in one jau bija Ķestuta Drazdauska rēķinā, taču viņš to sasniedza "Elnias" laukumā, kas pēc pašu lietuviešu atziņas līdz klasikas līmenim pagaidām "nevelk".

"Lithuanian Open" uzvarētājus kungu un dāmu konkurencē noteiks divās dienās, katrā kārtā izspēlējot pa 18 bedrītēm. Turnīram var pieteikties Lietuvas pilsoņi un iedzīvotāji.

Līdz nākamajām cīņām "Ozo Golf Club" laukumā būs jāpagaida līdz nākamās nedēļas nogalei - ceturtdien risināsies "Finnair Invitational", bet sestdien paredzēts match-play starp Latviju un Pārējo pasauli.

Cik lielā mērā rudens tuvošanās ietekmēs aktivitātes golfa laukumā, katrs ir aicināts izpaust, atbildot uz nedēļas jautājumu.

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē