Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie "Ski&Golf" čempioni

Ziemas ātrā atkāpšanās neliedza pirmo reizi Latvijā noteikt uzvarētājus "Ski&Golf" sacensībās, kur vietu sadalījumu noteica pēc golfā un kalnu slēpošanā sasniegtajiem rezultātiem. Ceļojošais kauss kungiem līdz nākamajām sacensībām paliks Mika Zvejnieka kolekcijā, bet dāmām uzvarēja Santa Melnupe.

Kopvērtējumā otro vietu kungiem "Reiņa trasē" aizvadītajās sacensībās ieguva Olavs Legzdiņš, bet trešo - Jānis Ciaguns, informēja organizatori. Otro vietu dāmu konkurencē izcīnīja Vizma Pūce, bet trešo - Arta Bažovska.

Slēpošanas disciplīnā piedalījās 11 kungi un trīs dāmas, mērojoties ātrumā un veiklībā četros braucienos. Labākos rezultātus četru braucienu vērtējumā uzrādīja Miks Zvejnieks, Arturs Kāršenieks un Ciaguns kungiem, bet dāmu vislabāko rezultātu sasniedza Pūce, aiz sevis atstājot Melnupi un Bažovsku.

Golfa spēles ieskaite sacensībām notika jau pērnā gada 20.oktobrī, bet vietu sadalījums kopvērtējumā noskaidrojās pēc slēpošanas sacensībām. "Ski&Golf" sacensības, kur apvieno golfu un kalnu slēpošanu, Latvijā notika pirmo reizi, taču starptautiskā līmenī šāda formāta sacensībās ir startējuši kalnu slēpotāji Kristaps un Miks Zvejnieki, kā arī Ciaguns.

Organizatori pateicas kalnu slēpošanas klubam "Snowfeel" par slēpošanas sacensību nodrošināšanu.

Pēdējās izmaiņas , 07.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē