Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Creamer uzvarētājas brīnumputs

ASV golfere Paula Creamer svētdien uzvaru "HSBC Women's Champions" turnīrā Singapūrā nodrošināja otrajā pārspēles bedrītē, ieripinot 75 pēdu jeb apmēram 25 metru īgla putu, ko komentētāji nosauca par īstu brīnumu.

LPGA turnīrā ar 1,4 miljonu dolāru balvu fondu Creamer raidītā bumbiņa, tikusi pāri prāvam lauzumam, turpināja ceļu pāri lielajam grīnam lejup pa slīpumu, līdz trāpīja tieši bedrītē. Pēc uzvaras Creamer atzina, ka atkārtot pat ko līdzīgu būtu grūti, taču dažreiz golfā notiek neticamas lietas.

"Varētu tur stāvēt un puterēt visu dienu, un nebūtu bedrītei tuvāk par sešām vai septiņām pēdām, taču dažreiz tā notiek," teica 27 gadus vecā čempione, kura pēc precīzā trāpījuma aulekšoja pāri grīnam un spiedza aiz sajūsmas.

Creamer pēdējā sacensību kārtā atspēlēja četru sitienu deficītu un pārspēlē par uzvarētājas lauriem sacentās ar spānieti Azahara Munoz. Tuvu karjerā devītajai LPGA uzvarai Creamer bija jau pirmajā pārspēles bedrītē, tomēr netrāpīja bērdija ripinājumu. Četru kārtu summā uzvarētājas rezultāts pirms pārspēles bija 278 sitieni jeb -10 zem PAR (67-73-69-69).

Paula Creamer brīnumputa VIDEO

Pēdējās izmaiņas , 03.03.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē