Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Krista tuvāk līderēm

Pēc otrdien Floridā veiksmīgi izspēlētas otrās kārtas Krista Puisīte pietuvojās līderēm "SunCoast Ladies Series" turnīrā, kur Latvijas golfere pēc divām dienām ir labākā amatiere. Divu raundu summā Kristas rezultāts ir vienāds ar PAR, kas ļauj dalīt 7.vietu.

Turnīru "Kissimmee Bay Golf Club" laukumā Krista sāka ar 73 sitieniem jeb +2 virs PAR pirmajā raundā, bet nākamajā dienā turpināja ar 69 sitieniem jeb -2 zem PAR. Četru bērdiju dienā Kristas rēķinā otrajā kārtā bija arī divi bugiji.

Vietu sadalījums turnīrā kļūs zināms trešdien, kad tiks izspēlētas pēdējās 18 bedrītes. Pārliecinoša līdere ar -13 zem PAR ir 22 gadus vecā Korejas profesionālās tūres dalībniece Jung Min Lee. Tuvāk Kristai ir vairākas LPGA iepriekš atzīstami spēlējušas golferes Kris Tamulis (-5) un Maria Hjorth (-3).

Turnīrā startēja 33 dalībnieces, bet rezultāts ne sliktāks kā PAR pēc divām dienām ir astoņām golferēm. "SunCoast Ladies Series" nodrošina spēļu praksi golferēm, kas nav tikušas citās tūrēs, turklāt labākās profesionāles saņem arī naudas balvas.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.02.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē