Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Agrās pavasara cerības

Palūkojoties uz spožo sauli un strauji tai pretim tiecošos termometra stabiņu, pavisam piemirstas, ka kalendārā vēl ir golferiem garlaicīgais februāris. Taču "Viesturos" vēsta, ka pavasarīgās priekšnojautas nav maldīgas un, iespējams, jau pavisam drīz laukums būs spēlējams.

Ja agrais pavasaris turpināsies, "Viesturos" drīzumā plāno rīkot sacensības. Protams, viss būs atkarīgs no laikapstākļiem, taču prognožu pārzinātāji smagus ziemas recidīvus vismaz pagaidām nesola.  

Turpinoties pavasarīgam laikam, "Viesturu" laukums drīzumā būs gatavs spēlēšanai. Pašlaik gan tas vēl nav iespējams, jo zemes apakšējais slānis ir sasalis, taču ir cerības uz drīzām izmaiņām, ja neuznāks lieli mīnusi.  

"Viesturos" grīnkīperi sekos laukuma mošanās gaitai, un sagaidāms, ka golferi operatīvi saņems informāciju, līdzko varēs spēlēt.

Pērnā gada nogale golfa cienītājus iepriecināja ar decembra beigu turnīriem, un izskatās, ka rekordus varēs mēģināt sasniegt arī līdz šim nepieredzēti agru oficiālu sacensību rīkošanā martā.

Pēdējās izmaiņas , 24.02.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē