Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Gallacher pirmais dubultčempions

Ar diviem bērdijiem pēdējās trijās bedrītēs Stephen Gallacher svētdien kļuva par pirmo spēlētāju, kas veiksmīgi aizstāvēja "Dubai Desert Classic" čempiona titulu. Sācis dienu līdera lomā ar divu sitienu pārsvaru, 39 gadus vecais skots raibā pēdējā raundā tomēr finišēja kā uzvarētājs.

Pēdējā raunda pirmās deviņas bedrītes Gallacher izspēlēja ar četriem bugijiem un +4 virs PAR, taču otrā deviņniekā ar četriem bērdijiem atspēlējās līdz PAR, kas ļāva par vienu sitienu apsteigt argentīnieti Emiliano Grillo, kurš pēdējā bedrītē (PAR 5) tika pie īgla. Četru kārtu summā uzvarētāja rezultāts bija 272 sitieni jeb -16 zem PAR.

Par galveno panākuma atslēgu Gallacher nosauca trešo raundu (63), kurā viņš 10 bedrītes izspēlēja ar -10 zem PAR. Uzvara arī vairoja Gallacher izredzes tikt Ryder kausa sastāvā.

Favorīts Rory McIlroy, kurš bija vadībā līdz turnīra pusceļam, pēdējā raundā nospēlēja ar +2 virs PAR un summā dalīja 9.vietu, bet Tiger Woods dalīja 41.vietu. McIlroy vēlāk pastāstīja, ka nav spējis nolasīt grīnus, kas krāsas dēļ viņam maldīgi šķituši plakani.

Divus gadus pēc kārtas "Dubai Desert Classic" nebija uzvarējis ne Woods, ne Ernie Els, nedz kāds cits golferis.

Pēdējās izmaiņas , 03.02.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē