Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Par hole in one 2,5 miljoni dolāru

Solīt profesionāļu turnīrā 2,5 miljonus dolāru par hole in one varētu šķist visai riskants solis, taču "Dubai Desert Classic" rīkotāji ir atraduši variantu, kā uzkurināt papildu intrigu un pakūdīt golferus uz lielāku risku, tajā pašā laikā pārāk nesadārdzinot izmaksas.

Zaļo banknošu čemodāna kārotājiem jārēķinās, ka lielā balva tiek solīta PAR 4 bedītē Eiropas tūres posma trešās un ceturtās kārtas izspēlē. Piedāvājums nav gluži no fantastikas kategorijas, jo 17. bedrītes distance ir 324 jardi, kas tūres profesionāļa draiverim ir sasniedzams attālums.

"Golf in Dubai" vecākā izpildamatpersona Mohamed Juma Buamaim uzsvēra, ka hole in one vienmēr rada papildu intrigu, bet piedāvājums PAR 4 bedrītē vēl jo vairāk kāpinās adrenalīna līmeni un būs diskusiju objekts spēlētāju sarunās. Rīkotāji rēķinās, ka atrakcija turnīra 25.gadskārtā piesaistīs arī vairāk skatītāju.

Turnīrs sāksies ceturtdien, bet otrdien Dubaijā 18 bedrītēs izspēlēja Čempionu Izaicinājuma turnīru. Dubaijā savulaik uzvarējušo 20 golferu konkurencē labākie bija zviedrs Henrik Stenson un spānis Rafael Cabrera-Bello, kuri pirmo vietu un 500 000 dolāru balvu dalīja ar 66 sitieniem jeb -6 zem PAR.

Nelaiķi čempionu Seve Ballesteros pārstāvēja viņa dēls amatieris Javier Ballesteros, kurš nospēlēja ar 74 sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 28.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē