Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lauru uzslavē Tenesijā

Jau vairāki gadi pagājuši kopš Laura Jansone absolvēja Austrumtenesijas valsts universitāti (ETSU) un devās izcīnīt vietu zem profesionālā golfa saules, taču Latvijas pirmo golferi, kas ASV augstskolā iemantoja atzinību un golfa stipendiju, universitātē vēl arvien atceras ar labu vārdu.

ETSU trenere Stefanie Shelton uzteica Lauru un savulaik viņas komandas biedreni austrieti Nina Muehl par spēju pārvērst savus sapņus realitātē un veiksmīgu startu Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijā. Shelton atzina, ka abas golferes izcēlās jau studiju laikā un palīdzēja ETSU gūt spožus panākumus.

"Nina un Laura ir divas no visietekmīgākajām golferēm, kas spēlējušas mūsu sieviešu golfa programmā," teica Shelton. "Tiekšanās pēc profesionālas karjeras golfā prasa uzvarētāja mentalitāti un mērķktiecību. Nina un Laura izcēlās augstskolu golferu vidū un man nebija šaubu, ka viņas abas gūs panākumus kā profesionāles. Ar viņām es ļoti lepojos," piebilda trenere.

Jansone ETSU golferes karjerā uzvarēja divos konferences čempionātos un rīdzinieci trijās sezonās iekļāva konferences pirmajā zvaigžņu komandā.

Cerams, ka tikpat atzinīgi Shelton varēs novērtēt arī universitātes jaunpienācēju Lindu Dobeli, kam sava noderība ETSU komandā vēl būs jāpierāda.

Pēdējās izmaiņas , 24.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē