Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

R&A vēlīgi amatieriem

R&A sacensību komiteja piekrita atļaut distances mērīšanas ierīču izmantošanu 2014.gadā R&A rīkotajos čempionātos, taču precizēja, ka atļauja būs spēkā tikai amatieru turnīros, turpretim profesionāļiem pieejamjās cīņās būs vairāk jāpaļaujas uz cita veida aplēsēm.

Lai izvairītos no dažādu interpretāciju iespējas, visos R&A rīkotajos amatieru turnīros distances mērīšanas ierīču izmantošanas atļaušanu nostiprinās ar ierakstu Vietējos noteikumos. R&A arī atgādina, ka visiem sacensību organizatoriem vajadzības gadījumā ir iespēja distances mērīšanas ierīču atļaušanu ierakstīt Vietējos noteikumos atbilstoši Noteikuma 14-3 Piezīmei.

Savukārt "The Open" dalībniekiem un golferiem jebkurā "The Open" kvalifikācijā distances mērīšanas ierīču lietošana būs liegta.

R&A sacensību izpilddirektors Johnnie Cole-Hamilton uzsvēra, ka golfa jumtorganizācija tikai noteica nosacījumus pašu rīkotajās sacensībās, un tās rīcība nav jāuztver kā norāde vai ieteikums. Klubiem un turnīru Komitejām ir pilnīga izvēles brīvība noteikt, vai viņu rīkotajās sacensībās nepieciešams atļaut distances mērīšanas ierīču izmantošanu.

Pēdējās izmaiņas , 21.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē