Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vērienīgs izaicinājums

Vai Latvijā ir iespējams sarīkot golfa turnīru ar izciliem spēlētājiem un balvu fondu, kas būtu samērojams ar pasaules augstākās klases profesionāļiem ierastām naudas balvām? Labākais veids, kā to noskaidrot, ir mēģināt, un, cik nojaušams no pastarpinātas informācijas, tieši tas pašlaik notiek.

Vairākos medijos Latvijā un viņpus okeāna izplatītā informācija liecina, ka risinās nopietns darbs, lai augustā "Ozo" laukumā varētu sarīkot Eiropas senioru tūres sacensības ar 750 000 dolāru balvu fondu un uzvarētājam paredzētu 120 000 dolāru prēmiju. Finansiālie nosacījumi būtu nepārprotami pievilcīgi, lai "Ozo" fērvejos parādītos spēlētāji, kuri bez jebkāda pārspīlējuma atbilstu golfa zvaigžņu statusam.

Nav grūti nojaust, ka tik vērienīga pasākuma rīkošanas nodrošinājums nav Latvijas biznesa pašreizējam mērogam atbilstošs, tādēļ galvenais potenciālo atbalstītāju pārliecināšanas darbs nepieciešams ārpus valsts robežām. Tātad iespējas sarīkot tik finansiāli jaudīgu turnīru būs atkarīgas no potenciālo ārzemju partneru skatījuma uz Latviju kopumā, kā arī uz pasākuma iespējamo atdevi.

Eiropas senioru tūres sezonas kalendārs vēl nav publicēts, un iniciatīvas virzītājiem ir zināms laiks manevram. Sagaidāms, ka vēl pirms olimpiskās ziemas beigām kļūs zināms, vai vīzija par lielo lēcienu pašreizējā situācijā ir iespējama. Organizatoriem jārēķinās ne tikai ar balvu naudas nodrošināšanu, bet arī ar turnīra licences maksu.

Kā vēsta "bizjournals.com", turnīra sarīkošanai jāpiesaista 1,5 miljoni dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē