Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Mickelson gatavs draiverim

Viens no pasaulē populārākajiem golferiem Phil Mickelson pērnajā sezonā pirmo reizi uzvarēja "British Open", taču šogad slavenais kreilis viena iemesla dēļ ir apņēmies gūt vēl vairāk panākumu. Mickelson ir apņēmies spēlēt ar draiveri.

Turnīrā Abūdabī Mickelson somā šonedēļ būs jauns draiveris, un ASV golferis otrdien žurnālistiem teica, ka tas viņam ļauj cerēt uz nebijušiem panākumiem.

"Atskatoties uz 2013.gadu, varu teikt, ka spēlēju savu labāko golfu un dažbrīd guvu jaunus pamatīgus panākumus, taču lielākoties to paveicu bez draivera," teica 43 gadus vecais ASV golferis. "Šogad manā spēlē ir labākais draiveris. Draivu ar to es situ tālāk un taisnāk nekā iepriekš ar trešo vudu. Tagad manā arsenālā ir pavisam atšķirīgs ierocis," viņš piebilda.

Mickelson uzsvēra, ka bumbiņas iegriešanās rādītājs (spin rate) jaunajam draiverim ir zemāks nekā viņa trešajam vudam. "Ja sitīšu draivus kā treniņos un pirms sezonas, 2014.gads šī iemesla dēļ varētu kļūt par manā karjerā labāko," viņš uzsvēra.

Turnīrā Abūdabī spēlēs arī Rory McIlroy, kurš pastāstīja, ka atšķirībā no pagājušā gada sākuma jūtas psiholoģiski ļoti stabils, tādēļ spēs pilnīgi koncentrēties golfam.

Pēdējās izmaiņas , 14.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē