Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Walker karjerā otrā uzvara

ASV golferis Jimmy Walker svētdien "Sony Open" pēdējā kārtā nospēlēja ar 63 sitieniem jeb -7 zem PAR un kļuva par "Sony Open" čempionu. Karjerā otro uzvaru PGA tūrē Walker Havaju salās nodrošināja ar 263 sitieniem (-17) un viena sitiena pārsvaru pār Chris Kirk.

Pēdējā raundā "Waialae Country Club" laukumā Walker nedabūja nevienu bugiju, ko pats spēlētājs izskaidroja ar pacietību un mieru. Uzvarētājs atzina, ka šādu padomu daudz vieglāk ir dot, nevis izpildīt, taču tieši mierīga spēle bija panākuma atslēga. Pirmo uzvaru Walker guva pērn "Frys Open".

Pasaules ranga vicelīderis Adam Scott un pirms nedēļas tūres Čempionu turnīrā uzvarējušais Zach Johnson bija 12 golferu vidū, kuri dalīja 8.vietu ar -10 zem PAR. "Sony Open" risinājās ar divkāršu katu, un pēdējo raundu spēlēja 70 golferi.

Savukārt Eiropas tūrē labākie panākumi "Volvo" čempionātā Dienvidāfrikā bija mājiniekam Louis Oosthuizen, kurš "Durban Country Club" laukumā nosargāja pērn iegūto titulu. Uzvarētāja rezultāts pēdējā kārtā bija 68 sitieni un summā -12 zem PAR.

"Sony Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.01.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē