Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Floridā finišs 31.vietā

Vēl nedaudz ilgāk vecais gads pakavēsies Floridā, kur pirmdien junioru "Orange Bowl" turnīrā 31.vietu ieguva Anna Diāna Švanka. Pirmo reizi piedaloties prestižajās junioru sacensībās, Latvijas golfere četru raundu summā nospēlēja ar +35 virs PAR.

Pēdējā raundā bērdiji Annai rokā nedevās, bet astoņi bugiji rezultātu "Biltmore Golf Course" pieaudzēja līdz 79 sitieniem. Visus četrus raundus Anna nospēlēja itin stabili (78-82-80-79), tomēr ar to bija par maz, lai tiktu rezultātu tabulas viducī. Aiz Latvijas golferes rezultātu listē palika septiņas spēlētājas.

Laukums, acīmredzot, bija sagatavots, kā nopietns pārbaudījums, ko apliecina laureātu rezultāti. Lai gan turnīrā spēlēja itin daudzas golferes, kas, neraugoties uz junioru vecumu, jau ir nozīmīgās lomās amatieru golfā gan pašu mājās, gan uz pasaules golfa skatuves, zem PAR nospēlēja tikai 16 gadus vecā Kanādas amatieru čempione Brooke Henderson. Uzvarētāja ar -4 zem PAR bija pārliecinoši labākā, otrās vietas ieguvēju amerikānieti Megan Khang apsteidzot par pieciem sitieniem.

Eiropas amatieru čempione un HCP +5,6 īpašniece dāniete Emily Pedersen dalīja 6.vietu ar +7 virs PAR, apliecinot, ka "Orange Bowl" pamatīgi pārbauda gan prasmes, gan raksturu.

Zēnu turnīrā uzvarētāja noteikšanā viss izšķīrās uz pēdējā grīna, kur itālietis Renato Paratore ar bērdija putu pārspēja divus tuvākos sāncenšus un izvairījās no pārspēles. Uzvarētāja rezultāts summā bija -9 zem PAR.

Gada sākumā visu līmeņu golferiem ir mazāks vai lielāks brīdis atvilkt elpu un noskatīt mērķus nākamajai sezonai, kas nebūs ilgi jāgaida. Panākumiem bagātu un izdevušos 2014.gadu novēl arī golfs.lv!

Junioru "Orange Bowl" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē