Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Gada pēdējie laureāti

Dažviet pasaulē jau bija sākta gatavošanās gadumijas svinībām, bet Latvijā golferi tikmēr vēl paspēja aizvadīt pēdējos turnīrus, vienlīdz kuplā skaitā pulcējoties gan "Ozo Golf Club", gan "Viesturos". Visveiksmīgāk tēzi, ka labi rezultāti nekādi nav atkarīgi no mēneša nosaukuma, pierādīja Tālivaldis Pētersons un Juris Burdastovs.

Pētersonam spēles HCP 5 nebija šķērslis, lai turnīrā ar gada nogalei atbilstošo turnīra nosaukumu "Sniegam Nē!" iekrātu 41 stableford punktu un "Ozo" laukumā aizvadīto sacensību laureātu trijniekā apsteigtu spēlētājus, kam 40 punktu robeža pēc handikapa šķistu vienkāršāk sasniedzama. Pa 39 punktiem guvušie Andris Vilisons un Artūrs Šenhofs sadalīja attiecīgi otro un trešo vietu 45 spēlētāju konkurencē.

Savukārt "Viesturos" par uzvaru vēl pirms rezultātu paziņošanas itin pārliecināts bija Burdastovs, un nekļūdījās, jo 46 stableford punkti ir ļoti nopietns arguments. Otrais ar 42 punktiem bija Edvīns Mazjānis, bet Linda Dobele ar trešo vietu un 36 punktiem atgādināja, ka daudzu gadu gaitā iepazītos "Viesturus" Latvijas amatieru čempione varētu mēģināt cienījami izspēlēt arī aizsietām acīm.

Golferi noteikti nekavētos līdz gada beigām uzspēlēt vēl kādā turnīrā, taču kalendārs vairs nav gatavs šādam notikumu pavērsienam, jo savu starta laiku jau nepacietīgi gaida 2014.gads ar jaunām cerībām un iespējām jauniem panākumiem. Kas zina, varbūt jau janvārī varēsim sveikt gada pirmos uzvarētājus, ja vien ziema nesteigsies izgādāt golferiem garākas Jaungada brīvdienas.

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē