Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ziemassvētku turnīrs "Ozo"

Vislabākie Ziemassvētku apsveikumi ir tie, ko var pateikt klātienē, bet vislabākie Ziemassvētki golferim ir golfa laukumā! Pirmo reizi Latvijā risināsies atklāts Ziemassvētku turnīrs, kas ar nelielu dabas spēku piepalīdzēšanu 25.decembrī notiks "Ozo Golf Club".

Organizatori aicina visus interesentus, un iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Golferi var veidot gan savus flaitus, kas pašiem garantētu patīkamu spēli savā kompānijā, gan ierasties individuāli.

Ziemassvētku turnīrā būs viens uzvarētājs vai uzvarētāja, jo stableford spēlē laureātus noteiks vienotā ieskaitē. Turklāt iegūtais Ziemassvētku čempiona tituls var izrādīties ļoti ilgmūžīgs, jo, kas zina, kad nākamo reizi sacensības risināsies decembra beigās.

Starts būs plkst. 10.30 shotgun formātā, taču rīkotāji cer, ka spēlētāji sāks ierasties laicīgi no plkst. 9.30.

Dalības maksa ir 20 latu, bet par green fee segšanu 18 bedrīšu spēlē gādās organizatori. Jāņem līdzi groziņš, kurā būtu arī kāds svētku dienai atbilstošs dzēriens, kas silda neatkarīgi no tā temperatūras.

Par laukuma kvalitāti dalībniekiem nav pamata satraukties, jo "Ozo Golf Club" biedri sezonu vēl nav noslēguši, un diendienā pārliecinās, ka decembris arī Latvijā var būt golfa mēnesis.

Pēdējās izmaiņas , 22.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē