Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms pēdējā raunda T17

Vietu otrajā desmitā Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijā pēc otrdien Marokā izspēlētās ceturtās kārtas saglabāja Laura Jansone. Kvalifikācijas priekšpēdējā raundā Latvijas golfere nospēlēja ar +1 virs PAR un summā noturēja -1 zem PAR, kas ļauj ieņemt dalītu 17.vietu.

Lai cik svarīgas bija līdzšinējās četras kārtas, vēl jo izšķirošāki būs notikumi trešdien pēdējās 18 bedrītēs. Līdzko turnīrā būs izspēlētas visas 90 bedrītes, zem pirmā trīsdesmitnieka varēs pavilkt svītru un izdalīt tūres kartes 2014.gada sezonai.

Ne mazāk svarīgs būs vietu sadalījums kvalifikācijas kopvērtējumā, jo starta vietas tūres turnīros tiks dalītas iegūto pozīciju secībā. Gan pirmā trīsdesmitnieka golferēm, kas saņems 8a kategoriju, gan aiz svītras palikušajām būs svarīgi pakāpties pēc iespējas augstāk. Lielā daļā turnīru pie starta varēs tik arī labākās otrajā trīsdesmitniekā iekļuvušās 9b kategorijas spēlētājas.

Laura ceturajā raundā nakts lietus smagi izmērcētajā "Samanah Country Club" laukumā izcīnīja divus bērdijus, dabūja trīs bugijus, un pirms pēdējā raunda saglabā pozīcijas cīņai par tūres karti arī nākamajā sezonā. Visas katu pārvarējušās golferes trešdien spēlēs "Samanah Country Club" laukumā.

Katam pāri tika 61 golfere, kuru vidū Laura ir vienīgā no Austrumeiropas. Tālāk par ceturto kārtu netika ne krievietes Ņina Pegova un Gaļina Rotmistrova, ne Čehijas golfere Lucie Hinnerova. Līdere somiete Elina Nummenpaa ir vadībā ar -7 zem PAR, turklāt viņa ir vienīgā, kas visos raundos spēlējusi zem PAR.

LET kvalifikācijas REZULTĀTI 

Pēdējās izmaiņas , 17.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē