Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laura sāk zem PAR

Otro reizi karjerā startējot Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijā, Laura Jansone sestdien Marokā pirmo kārtu izspēlēja ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR. Piecas dienas ilgstošajā pēdējā kvalifikācijā tas ir tikai sākums, taču priecējošās noskaņās.

Vēl pirms dažu pēdējo spēlējošo golferu rezultātu apkopošanas Laura kopējā ieskaitē dala 17.vietu kopā ar citu savulaik "Latvian Open" uzvarējušu spēlētāju krievieti Gaļinu Rotmistrovu. Līdere ar -6 zem PAR ir zviedriete Rebecca Sorensen.

Lauras rezultātu kartītē atspoguļojās itin mierīga aina - "Al Maaden" laukums izspēlēts ar diviem bērdijiem, vienu bugiju un PAR citās bedrītēs. Otrajā raundā svētdien Lauras rīcībā būs "Samanah Country Club" laukums.

Kvalifikācijas pirmajā daļā golferes izspēlēs pa divām kārtām katrā no diviem laukumiem. Atlases piektajā dienā 60 labākās spēlēs "Samanah Country Club" laukumā.

Tūres pēdējā kvalifikācijā Marakešā piedalās 34 golfa valstu 95 spēlētājas, un tikai trešdien kļūs zināmas 30 labākās, kas iemantos 8a tūres kategoriju, kas nodrošina iespēju spēlēt lielākajā daļā LET turnīru.

LET kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē