Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

LET labā formā

Dāmu Eiropas tūre (LET) nule kā nosauca pilnu sezonas kalendāru 2014.gadam, apliecinot, ka jūtas arvien stabilāk un sponsorus nezaudē. Cerams, arī nākamgad Laura Jansone spēlēs tūrē, kur sezonā būs ne mazāk kā 22 turnīri 18 valstīs.

Lielāku publicitāti LET nākamgad gūs televīzijā, jo tiešraides paredzētas no 11 turnīriem, neskaitot "Major" līmeņa sacensības. Turnīri būs piecās pasaules daļās, tostarp arī Austrumeiropā, kur golferes startēs Čehijā un Slovākijā.

Tūrē iekļautās sacensības kalendārā aizņems 12 mēnešus no janvāra beigās paredzētā Jaunzēlandes sieviešu "Open" līdz tradicionālajam sezonas noslēgumam "Dubai Ladies Masters" decembrī.  

LET vecākā izpildamatpersona Ivan Khodabakhsh uzsvēra, ka sadarbībā ar citām tūrēm, nacionālajām golfa federācijām un sponsoriem izdevies izveidot sezonas kalendāru, kas nekonfliktē ar citām nozīmīgām sacensībām, nodrošinot spēcīgām golferēm iespēju starptautiskā līmenī parādīt savas labākās prasmes.

Šosezon LET spēlēja 40 valstu golferes, debitējot gan Latvijai un Marokai, gan piesaistot arī spēlētājas no tik tālām valstīm kā Peru un Namībijas. LET arī ir ieinteresēta, lai pēc iespējas vairāk tūres spēlētāju startētu 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Vairākos turnīros jaunajā sezonā būs būtiski pieaudzis balvu fonds, tostarp martā Marokā, kur golferes sadalīs 450 000 eiro. Pus miljona eiro robežu sasniegs arī "Ladies European Masters" Anglijā, kur spēlējamo raundu skaits pieaugs līdz četriem.

Pēdējās izmaiņas , 11.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē