Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturu” čempioni Mazjānis un Jansone

Veiksmīga spēle turnīra pēdējā kārtā ļāva Normundam Mazjānim turpināt panākumu sēriju un svētdien izcīnīt uzvaru GK “Viesturi” čempionātā. Dāmu konkurencē pārliecinoši labākā bija Laura Jansone, nevienā no abām kārtām nenospēlējot sliktāk par laukuma PAR.

Kungiem pēc pirmās dienas vadībā ar 76 sitieniem bija izvirzījies "Viesturu" pro Valdis Liepiņš, savukārt Mazjānis (81) noslēdza pirmo desmitnieku. Toties svētdien Liepiņam bija vajadzīgi 82 sitieni, turpretim Mazjānis ar 75 sitieniem kļuva ne tikai par labāko otrajā kārtā, bet arī par turnīra uzvarētāju.

Stabili aizvadījis abas kārtas (79/78) otro vietu izcīnīja Tālivaldis Pētersons, zaudējot Mazjānim vietu sitienu. Trešais vēl vienu sitienu tālāk bija Liepiņš. Rezultāti kungu konkurencē bija itin blīvi, jo pirmajā sešiniekā spēlētāji viens otram sekoja ar viena sitiena intervālu.

Nedaudz savādāka aina bija dāmu cīņās, kur Jansones pārsvars divu kārtu summā (69+70) sasniedza deviņus sitienus. Toties otro vietu no piektās šķīra vairs tikai divi sitieni. Otrā bija Krista Puisīte (74+74), bet par trešo vietu tika sarīkota pārspēle, kurā Daiga Puisīte (73+76) pieveica Aneti Indulēnu (73+76).

Atsevišķa apbalvošana bija GK “Viesturi” kluba biedru konkurencē, kur kungiem visaugstāk tika Pētersons, savukārt dāmām – Daiga Puisīte. Senioriem un kundzēm labākie rezultāti bija Vilnim Baltiņam senioram un Lidijai Gavrilovai, savukārt jauniešu konkurencē – Jansonei un Reinholdam Pīrāgam.

Līdzīgs turnīrs Jaunmārupē notiks arī nākamajā nedēļas nogalē, kad sitienu spēles formātā divas dienas cīņas ilgs golfa laukuma “Viesturi” čempionātā.

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē