Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

LET kvalifikācijas gaidās

Dāmu Eiropas tūrē (LET) gada beigas ir spraigs laiks golferēm, kas cīnās par tiesībām spēlēt tūrē nākamajā sezonā. Laura Jansone bija brīva no dalības priekškvalifikācijās, taču jau nedēļas nogalē arī Latvijas profesionāle Marokā iesaistīsies cīņā par vietu otrajā prestižākajā dāmu tūrē uz nākamo gadu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Marokā noslēdzās priekškvalifikācijas otrā daļa, kur divās grupās sadalītas golferes "Royal Golf Dar Es Salam" laukumā izspēlēja 72 bedrītes. No priekškvalifikācijām uz izšķirošo kvalifikācijas turnīru tika 57 spēlētājas, saglabājot izredzes iekļūt LET.

Izšķirošā kvalifikācijas turnīra starta listē pašlaik ir 98 golferes, kuras pirmajiem četriem raundiem sadalīs divās vienlīdz nozīmīgās grupās, kas Marakešā no 14. līdz 17. decembrim spēlēs "Samanah" un "Al Maaden" laukumos.

Pēc četru kārtu izspēles 60 labākās un dalītu vietu ieguvējas cīņu 18.decembrī turpinās "Samanah" laukumā, lai noskaidrotu 30 golferes, kas iegūs tiesības uz LET 8a kategoriju 2014.gada sezonai. Aizvadītā sezona apliecināja, ka lielā daļā turnīru ir labas izredzes ir tikt arī 8b kategorijas spēlētājām, taču ar nosacījumu, ka kvalifikācijā ieņemtās vietas bija tuvu TOP 30.

Marokā spēlēs arī vairākas Latvijas golferēm labi zināmas spēlētājas, tostarp austriete Nina Muehl, ar kuru Laura spēlēja kopā Austrumtenesijas valsts universitātē, kā arī Kristas Puisītes bijusī studiju komandas biedre islandiete Valdis Jonsdottir.

Pēdējās izmaiņas , 10.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē