Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jimenez arvien plucina rekordus

Labu dāvanu drīzajā 50 gadu jubilejā sev sagādāja Miguel Angel Jimenez, kurš svētdien sekmīgi aizstāvēja "Hong Kong Open" čempiona titulu un laboja sev pašam piederējušo Eiropas tūres vecākā uzvarētāja rekordu.

Jimenez izcīnīja karjerā 20. uzvaru Eiropas tūrē un ceturto reizi palika nepārspēts Honkongā. Nevīstošais spānis ir optimistiski noskaņots par iespēju nākamgad iekļūt Eiropas komandā startam Ryder kausa izcīņā, un itin veiksmīgi pierāda, ka tāpat kā paša iecienītais sarkanvīns ar laiku spēj kļūt arvien labāks.

Karjerā 13 no 20 uzvarām Eiropas tūrē Jimenez ir izcīnījis pēc ierakstīšanās četrdesmitgadniekos. Apaļo 50 gadu jubileju 5.janvārī Jimenez ir pamats sagaidīt labā noskaņojumā, lai gan gada sākums viņam bija itin bēdīgs ar lauztu kāju ģipsī pēc slēpošanas Andalūzijā.

"Ja spēlēšu tāpat kā šonedēļ, būšu Ryder kausa komandā," pēc uzvaras Honkongā teica Jimenez, kurš karjerā jau četras reizes ir pārstāvējis Eiropu Ryder kausā.

Ja Jimenz septembrī spēlēs Glenīglsā, viņš kļūs par vecāko Ryder kausa dalībnieku, labojot gandrīz 90 gadu senu rekordu. Pagaidām vecākais Ryder kausa spēlētājs ir Džersijas golferis Ted Ray, kurš pirmajā Ryder kausa izcīņā 1927.gadā spēlēja 50 gadu, divu mēnešu un piecu dienu vecumā.

"Nekad nevar zināt," panākumu Hongongā ar neiztrūkstošo cigāru un sarkanvīna glāzi atzīmēdams, žurnālistiem teica Jimenez. "Labprāt atkal spēlētu šajā [Ryder] komandā. Tas ir mērķis," viņš uzsvēra.

Uzvaru "Hong Kong Open" Jimenez nodrošināja ar bērdiju pirmajā pārspēles bedrītē, pieveicot velsieti Stuart Manley un Prom Meesawat no Taizemes. Pēdējā raundā Jimenez nospēlēja ar 66 sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē