Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmā pozīcija aiz provizoriskā kata

Raibs turnīra sākums trešdien izvērtās Laurai Jansonei, tomēr, debijas reizē spēlējot prestižajā "Dubai Ladies Masters", Latvijas golfere pirms otrās kārtas saglabā nopietnas izredzes pacīnīties par kata pārvarēšanu. Laura ar +4 virs PAR ir pirmā aiz provizoriskās kata līnijas.

Nospēlējot "Emirates Golf Club" laukumā ar 76 sitieniem, Laura dala 72.vietu vienā kompānijā ar ķīnieti Feng Shanshan. To pašu Feng, kura pasaules rangā ieņem 4.vietu un pirms turnīra kā pašreizējā čempione tika uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm.

Laura startēja ar divkāršu bugiju 1.bedrītē, bet pēc sešām bedrītēm jau bija atguvusi PAR pret laukumu. Tūlīt pat sekoja bugijs un trīskāršs bugijs, taču turpinājums izvērtās rāmāks. Otrajā deviņniekā vienu sitienu ar bērdiju izdevās atspēlēt, tomēr pēdējā bedrītē (PAR 5) nācās finišēt ar bugiju.

Līderpozīcijas ar -5 dala divas spānietes Mireia Pratt un Carlota Ciganda, kā arī Zviedrijas golfere Pernilla Lindberg. Dalītā 6.vietā ar -2 zem PAR ir Krievijas spēlētāja Marija Balikojeva.

Divi flaiti pirmās kārtas izspēli pabeigs ceturtdien, taču otrā raunda starta laikus tas neietekmēs. Pēc ceturtdien paredzētā kata turnīru turpinās golferes, kas pretendēs sadalīt pus miljona eiro balvu fondu.

"Dubai Ladies Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē