Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laura "Dubai Ladies Masters" pirmajā flaitā

Dāmu Eiropas tūres (LET) sezona šonedēļ beigsies ar prestižo "Dubai Ladies Masters", kur līdzās vairākām pasaules ranga pirmā piecinieka spēlētājām startēs Laura Jansone. Varētu pat teikt, ka turnīrs trešdien sāksies ar Lauras startu, jo Latvijas golfere cīņu sāks pirmajā flaitā no pirmā tee.

Par favorīti turnīrā ar pus miljona eiro balvu fondu uzskata pasaules rangā trešajā vietā ierindoto amerikānieti Stacey Lewis un Ķīnas golferi Feng Shanshan, kura ieņem ceturto pozīciju. LET "Order of Merit" jau ir nodrošinājusi norvēģiete Suzann Pettersen, kura Dubaijā nespēlēs, taču Lewis un Feng piesaistījušas apskatnieku lielāko uzmanību.

Feng uzvarēja divos no pēdējiem četriem LPGA turnīriem, kuros startēja, šovasar triumfēja arī dāmu "British Open", bet līdz tam palika nepārspēta vēl divos LPGA turnīros.

"Dubai Ladies Masters" uzvarētāja saņems 75 000 eiro, taču ne visas spēcīgākās golferes izvēlējās startēt, jo Amerikā vienlaicīgi notiks LPGA kvalifikācijas izšķirošais turnīrs. Taču Laura no tā ir tikai ieguvēja, jo pieteikumu listē virs svītras tika lielāks skaits ne tik augstas LET kategorijas spēlētāju.

Turnīrs "Emirates Golf Club" "Majlis" laukumā beigsies sestdien.

Pēdējās izmaiņas , 03.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē