Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pukstam TPI otrā līmeņa sertifikāts

Pēc apmācībām "Titleist Performance Institute" (TPI) Dāvis Puksts atgriezies mājās kā golfa treneris ar TPI otrā līmeņa sertifikātu golfa mehānikā. "Davis Golf Style Academy" vadītājs nokārtoja eksāmenu, kas ir vēl viens pakāpiens kvalifikācijas celšanā.

TPI apmācības pamatā ir pārliecība, ka pastāv nevis absolūti universāli pareizs, bet gan katram spēlētājam atsevišķs efektīvs nūjas vēziena veids, ņemot vērā ķermeņa īpatnības. TPI mājaslapā Puksts ir iekļauts kā organizācijas ieteikts speciālists Latvijā.

Puksts TPI metodes raksturo kā vienas no atzītākajām golfā un ļoti iecienītām profesionāļu vidū. TPI ir pirmā organizācija, kas tik nopietni koncentrējusies individuāla ķermeņa saistībai ar golfa vēzienu.

TPI otrā līmeņa sertifikāts ir atspēriena punkts arī turpmākām mācībām nākotnē, lai iegūtu arī trešā jeb augstākā līmeņa prasmu apliecinājumu. Taču piešķirtais sertifikāts nav mūžīgs - lai organizācija nezaudētu pārliecību par speciālista sagatavotību, visiem profesionāļiem aktīva sertifikāta saglabašanai ik gadu jāpiedalās vismaz 12 apmācības stundās.

Pēdējās izmaiņas , 26.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē