Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Čempiona 427 jardu draivs

Lai cīņā par tālāko draivu iegūtu pasaules čempiona titulu, bumbiņa jāsit 427 jardus (390 metrus). Ar tādu rezultātu Lasvegasā uzvarēja amerikānis Tim Burke, kurš finālā pārspēja angli Joe Miller.

Lasvegasas autosporta centrā sarīkotajā čempionātā līdz finālam aizkļuva divi labākie no astoņiem dalībniekiem. Katram finālistam bija doti seši sitieni, kas jāizpilda divās sērijās pa trim sitieniem. Rezultātā ieskaitīja veiksmīgāko mēģinājumu, pēc kura bumbiņa palika noteiktajā 50 jardu koridorā.

Kopā ar čempiona lauriem 27 gadus vecais uzvarētājs saņēma 250 000 dolāru naudas balvu. Burke augstas vietas tālāko draivu čempionātos nav retums, jo pērn viņš tajās pašās sacensībās izcīnīja otro vietu.

Studenta karjerā Maiami universitātes beisbola komandā spēlējušais Burke pastāstīja, ka pirms gada būtiski izmainīja svingu, kas ļāva būtiski uzlabot vēziena ātrumu. Golfa tālsišana nav uzvarētāja vienīgā nodarbošanās, jo viņš ir arī finanšu speciālists kādā ASV kompānijā.

Uzvarētājs atzina, ka nekad mūžā viņam nebija izdevies tik labs sitiens kā čempionāta finālā. Miller otro vietu ieguva ar sasniegtiem 405 jardiem.

Pēdējās izmaiņas , 14.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē