Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laureātu pulkā pieaugums

Dienas ilgumam no saules lēkta līdz rietam pamazām tuvojoties golfa raunda izspēlei atvēlētajam laikam, golferi vēl tomēr atrod iespēju ne tikai uzspēlēt, bet arī sacensties turnīros. "Ozo" Novembra pāru mačos sestdien uzvarēja Ivans Uļjanovs un Mareks Nemme, bet Mārtiņdienas kausa izcīņā "Viesturos" dienu vēlāk labākie bija brāļi Barisi.

Uļjanovs un Nemme scramble neto spēlē sasniedza vasaras cienīgu rezultātu, laukumu izspēlējot ar 68 sitieniem, kas oficiālajā ieskaitē deva 64,5 punktus. Par neto 2,1 punktu atpalika otrās vietas īpašnieki Svens Dinsdorfs un Armands Broks. Zem PAR laukumu izspēlēja divi dueti - jau pieminētie uzvarētāji, kā arī Andrejs Bobrovs un Andrejs Siļčenko, kam 3.vietu nodrošināja neto 67,4 punkti un minimāls pārsvars pār Aigaru Pērkumu un Ilmāru Nagli senioru.

"Ozo" otrajā novembra turnīrā startēja 33 komandas, apliecinot, ka ļoti daudzi spēlētāji interesi par golfu saglabā arī rudens vēlākajā daļā.

"Viesturos" Mārtiņus sumināja neklātienē, jo gaviļnieki bija devušies citās nodarbēs, bet golferiem bija jāpalauza galva, kā turnīrā apvienot pašu prasmes ar Chapman formāta iespējām. Harijs un Edgars Barisi pierādīja, ka arī astrologu prognozētajā čika dienā var nospēlēt ar PAR atbilstošu rezultātu, kas brāļiem ļāva par 0,6 neto punktiem apteigt otro vietu ieguvušos Kārli Cinīti senioru un Robertu Eihmani. Otro dienu pēc kārtas trijniekā iekļuva Siļčenko - šoreiz duetā ar Andri Slapjumu.

Meteoziņu guru pagaidām ziemas iestāšanos nesteidz solīt, tātad sezonā pēdējie raundi vēl nav nospēlēti.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē