Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Starpfinišs novembra sākumā

Golfa mēnesis oktobris jau pārgājis ne mazāk golfiskajā novembrī, kura pirmie turnīri nebūs pēdējie ne "Ozo Golf Club", ne "Viesturu" laukumā. "Ozo" sestdien aizvadītajā Chapman turnīrā labākie bija Santa un Ričards Pučes, turpretim svētdien "Viesturos" uzvarēja Dāvis Puksts un Roberts Bišs.

Chapman turnīrā Santai un Ričardam Pučēm pirmo vietu nodrošināja 62 neto sitieni, kas ļāva par diviem neto punktiem apsteigt otrās vietas ieguvējus Armandu Broku/Svenu Dinsdorfu. Trešie 37 pāru konkurencē bija Andris un Aivars Kokti.

Apbalvošanas ceremonijā "Ozo" direktors Armands Puče spēlētājiem jautāja, vai viņi vēlas turnīru arī nākamnedēļ, un saņēma apstiprinošu atbildi. Arī nākamsestdien turnīrs būs pāros scramble formātā, bet nolikums kā vienmēr ienāksies pirmdien.

Savukārt "Viesturos" sarežģītajā greensome formātā startēja 18 komandas, kam palaimējās iztikt bez lietus. Lai sakopotu spēkus startam, spēlētāji varēja pasildīties pie kamīna, šo to iemalkot no prezidenta uzsauktā tilpuma un iestiprināties ar uzkodām.  

Atšķirībā no klasiska scramble, lielāka handikapa spēlētājiem klājās grūtāk, jo pēc sitieniem no tee uz glābiņu no partnera puses vairs cerēt nebija pamata, jo bumbiņu tālāk līdz iesišanai bedrītē bija jāspēlē pamīšus.  

Vislabāk apstākļus sev par labu izmantoja "Davis Golf Style" akadēmijas duets - DGSA vadītājs Dāvis Puksts un akadēmijas audzēknis Roberts Bišs. Uzvarētāji gan neto, gan bruto nospēlēja ar 68 sitieniem jeb -2 zem PAR.  

Ar laukuma PAR atbilstošu bruto rezultātu un neto -2 zem PAR finišēja Guntars un Linda Dobeļi, taču ne tik veiksmīgās beigas neļāva viņiem pakāpties augstāk par otro vietu. Tēva un meitas duetam augstākās pozīcijas liedza ieņemt ne tik veiksmīgi izspēlētas pēdējās bedrītes. Starp slēpošanas treniņiem uz golfa laukumu tikušie brāļi Kristaps un Miks Zvejnieki ieguva 3.vietu ar neto 69 sitieniem.  

Par godu visiem golferiem Mārtiņiem 10. novembrī "Viesturos" norisināsies Mārtiņdienas kauss Chapman formātā, kas daudziem golferiem jau pazīstams no sacensībām "Ozo". Dobeļiem tā būs iespēja citā formātā pacensties atspēlēties un sīvā cīņā pieveikt Pukstu/Bišu. Arī citas komandas iegūs vēl vienu iespēju apliecināt labākas sadarbības prasmes. 

Mārtiņdienas turnīra green fee būs 10 latu (gada kartes īpašniekiem un DGSA akadēmijas junioriem par brīvu), bērniem līdz 18 gadiem - 5 lati. Dalības maksa - 15 latu ("Viesturu" 2013. gada biedriem 7,50 Ls), bet jo īpaša pretimnākšana Mārtiņiem, kam laukums uzsauc bezmaksas green fee.

Pēdējās izmaiņas , 03.11.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē