Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Māra Teksasā kaldina universitātes rekordu

Sezonas rudens daļas noslēgums veiksmīgs izvērtās gan Mārai Puisītei, gan Latvijas golferes pārstāvētās Teksasas valsts universitātes komandai, kas otrdien "Alamo Invitational" pēdējā kārtā sasniedza skolas rekordu. "Bobcats" meitenes komandu ieskaitē raundu izspēlēja ar -2 zem PAR, ko Māra atbalstīja ar PAR atbilstošu rezultātu.

Skolas rekorda ierakstos Puisīšu ģimenes vārds gan palika nemainīgs, vienīgi pārgāja no Kristas pie Māras. Līdz šim labākais "Bobcats" veikums sacensību pēdējā raundā bija pērnajā sezonā Kristas uzvarētajā "Mountain View Collegiate", kad komanda trešajā kārtā nospēlēja ar -1, bet Kristas rezultāts bija -3 zem PAR.

"Alamo Invitational" kopvērtējumā "Bobcats" ar +6 virs PAR finišēja 8.vietā, taču komandas treneris Mike Akers bija ļoti apmierināts, jo turnīrā bija jācīnās pret vairākām ASV studentu sportā (NCAA) spēcīgākajām komandām. Trīs kārtu summā "Briggs Ranch Golf Club" laukumā nospēlējot ar 870 sitieniem, "Bobcats" sasniedza augstskolas vēsturē trešo labāko rezultātu.

Katrā nākamajā dienā labāk spēlējusī Māra ar trīs kārtu summā iespēto rezultātu +5 virs PAR (76-73-72) dalīja 42.vietu. Lai gan ieņemtās vietas izteiksmē Mārai līdzšinējā sezonā visaugstāk - dalītā 18.vietā - izdevās pakāpties rudens sākumā "Minnesota Invitational", sasniegtais spēles rezultāts šoreiz ir pakāpi augstākā līmenī. Iepriekšējos trijos turnīros Māras rezultāti bija padsmitos virs PAR, kas deva vietu otrajā līdz trešajā desmitā.

Komandas līderes otrdien Teksasā bija Maty Monzingo un Lejan Lewthwaite, abas nospēlējot ar -1 zem PAR. Māra, startējusi no 14.bedrītes, lielo vilni noķēra 2.bedrītē, kur sāka četru secīgu bērdiju sēriju, pārvēršot savu rezultātu no +3 uz -1 zem PAR.

Pēc ziemas pauzes Teksasas valsts universitātes komanda sezonu turpinās februāra pirmajā pusē Floridā ar "UFC Challenge".  

"Alamo Invitational" rezultāti

KOMANDU

INDIVIDUĀLI

Pēdējās izmaiņas , 30.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē