Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Turpinājums sekos

Gandrīz vasaras cienīgos apstākļos golferi svētdien "Viesturos" aizvadīja sezonas noslēguma turnīru, taču gluži loģiski, ka tās vēl nebūt nav spēlēšanas beigas. Nevēloties atteikties no rudens dotās iespējas, "Viesturos" vēl viens turnīrs būs arī pēc nedēļas.

Oficiālais sezonas slēgšanas turnīrs pulcēja 15 komandas, kas gandrīz visas scramble formātā nospēlēja neto zem PAR. Lielākie maksimālisti bija Kazimirs Šļakota un Māris Dalbiņš, iespēlējot trīs bērdijus un nodrošinot bruto +1 virs PAR rezultātu. Savukārt neto izteiksmē uzvarētāju rezultāts pārvērtās par -10 zem PAR, ļaujot tuvākos konkurentus apsteigt par trim punktiem.

Pārējo godalgoto vietu sadalīšana izvērtās par tīri matemātisku procesu, jo četri dueti izspēlēja neto -7 zem PAR, tādēļ rangā tos sarindoja pēc komandas handikapa, kas lielākoties atšķīrās tikai zīmēs aiz komata.

Uz otro vietu ar neto -7 zem PAR pakāpās Victor un Ilya Bogdanov, bet tādu pašu neto un bruto rezultātu iespējušais Daigas Puisītes/Andra Pētersona duets noslēdza laureātu trijnieku.

Labākie scramble sitienu spēlē bija Harijs un Edgars Barisi, laukumu izejot ar 65 sitieniem jeb -5 zem PAR. Taču septiņi kolektīvie bērdiji brāļiem rezultātu tabulā diez cik nepalīdzēja, jo viņi kā vienīgais U-21 vecuma duets uz galvenajām balvām nepretendēja.

Arī nākamo svētdien paredzētais turnīrs "Viesturos" būs pāru sacensības, kur komandas HCP veidos 30% no abu spēlētāju handikapu summas. Turnīrā būs absolūti kopīga ieskaite, jo atsevišķi netiks nodalīti U-21 vecuma spēlētāji un pro.

Pēdējās izmaiņas , 27.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē