Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jācīnās par TOP 10

Linda Dobele pēc trešdien Rietumvirdžīnijā aizvadītās otrās kārtas saglabā izredzes Faldo sērijas Lielajā finālā U-21 meiteņu grupā finišēt TOP 10. Pirmo divu kārtu summā Lindas rezultāts "Old White TCP" laukumā ir +24 virs PAR.

Otrajā kārtā Linda nospēlēja ar 83 sitieniem jeb +13 virs PAR. Divu dienu summā Linda no dalītas 10.vietas atpaliek divus sitienus, tātad 21 dalībnieces konkurencē pacīnīties par TOP 10 pēdējā raundā ir reāli.

Līdere ar +10 virs PAR ir austriete Michaela Gasplmayr, par trim sitieniem apsteidzot pirmā raunda veiksmīgāko spēlētāju anglieti Spohie Keech.

Jau vēstīts, ka piecās ieskaites grupās turnīrā startē no 12 līdz 22 gadus veci puiši un meitenes, pretendējot arī uz reitinga punktiem pasaules amatieru rangā. Atsevišķi uzvarētājus nosaka U-16 un U-21 grupā, bet puišiem papildus arī U-18 ieskaitē.

Uz sacensībām ieradās 19 valstu 99 golferi, kas ir Faldo sērijas Lielā fināla rekords. Ar daudzu atbalstītāju palīdzību šogad Eiropā 15 valstīs notika 20 Faldo turnīri, kas arī ir iepriekš nebijis skaits. Seši turnīri risinājās Anglijā, bet pa vienām sacensībām bija Īrijā, ASV, Abudabī, Čīlē, Čehijā, Skotijā, Austrijā, Velsā, Brazīlijā, Itālijā, Nīderlandē, Vācijā, Slovākijā un Grieķijā.

Faldo sērijas Lielā fināla rezultāti:

U-21 MEITENES

Pēdējās izmaiņas , 24.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē