Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Linda tabulas viducī

Faldo sērijas Lielajā finālā Linda Dobele pēc otrdien Rietumvirdžīnijā izspēlētās pirmās kārtas ir turnīra tabulas vidusdaļā U-21 meiteņu konkurencē. "Old White TCP" laukumu izspēlējusi ar +11 virs PAR, Linda grupā ieņem 12.vietu 21 dalībnieces konkurencē.

Pirmās 10 bedrītes Linda izspēlēja ar +4 virs PAR, taču turpinājumā līdzās trīskāršam un divkāršam bugijam bija vēl divi bugiji, kas rezultātu pieaudzēja līdz 81 sitienam. Taču Ryder kausa izcīņu un PGA tūres golferus uzņēmušajā "The Greenbrier" golfa klubā laukums ir piemērots īstai cīņai, nevis pastaigām. To apliecina fakts, ka līdere U-21 grupā angliete Sophie Keech pirmo vietu raundā nodrošināja ar +5 virs PAR.

Piecās ieskaites grupās turnīrā startē no 12 līdz 22 gadus veci puiši un meitenes, pretendējot arī uz reitinga punktiem pasaules amatieru rangā. Lielajā finālā, kas beigsies ceturtdien, atsevišķi nosaka uzvarētājus U-16 un U-21 grupā, bet puišiem papildus arī U-18 ieskaitē.

Uz sacensībām ieradās 19 valstu 99 golferi, kas ir Faldo sērijas Lielā fināla rekords. Ar daudzu atbalstītāju palīdzību šogad Eiropā 15 valstīs notika 20 Faldo turnīri, kas arī ir iepriekš nebijis skaits. Seši turnīri risinājās Anglijā, bet pa vienām sacensībām bija Īrijā, ASV, Abudabī, Čīlē, Čehijā, Skotijā, Austrijā, Velsā, Brazīlijā, Itālijā, Nīderlandē, Vācijā, Slovākijā un Grieķijā.

Faldo sērijas Lielā fināla rezultāti:

U-21 MEITENES

Pēdējās izmaiņas , 23.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē