Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Ski&Golf" ar hole in one

Vienlaicīgi ar ceturto reizi rīkoto Siguldas kausa izcīņu "Reiņa trasē" risinājās pirmā "Ski&Golf" turnīra golfa posms, kur uzvarēja Guntra Purmale dāmu grupā un Andris Nitišs kungu konkurencē. Turnīrā pirmo reizi sezonā tika iesists hole in one.

"Ski&Golf" sacensības, kur apvieno golfu un kalnu slēpošanu, Latvijā notiek pirmo reizi, taču starptautiskā līmenī šāda formāta sacensībās ir startējuši kalnu slēpotāji Kristaps un Miks Zvejnieki, kā arī Jānis Ciaguns.

Turnīrā "Reiņa trasē" piedalījās Miks Zvejnieks un Ciaguns, bet profesionāļiem līdz uzvarai nedaudz pietrūka. Uzvaru "Ski&Golf" un Siguldas kausu, par vienu punktu apsteidzot konkurentus, ieguva Purmale un Nitišs, kam šī bija pirmā uzvara šajā sezonā. Otrajā vietā ierindojās Eva Sietiņsone-Zatlere un Gatis Silakaktiņš, bet trešo vietu ieguva Santa Melnupe un Jānis Ciaguns.

"Reiņa trases" golfa laukumā pirmais sezonas hole in one izdevās Agnesei Brīvībai, kuras bumbiņa ieripoja 1.bedrītē. Balvā spēlētāja saņēma jaunāko "Atomic" kalnu slēpošanas komplektu no turnīra atbalstītāja veikala "Motosports". Lielisko trāpījumu varēja atzīmēt golfa kluba bārā - spēlētāji pārliecinājās, kā darbojas LGF handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana hole in one gadījumā, atlīdzinot svinību tēriņus.

"Reiņa trasē" kopā golfa laukuma atklāšanas bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies septiņiem spēlētājiem.

"Golfu spēlēju jau trešo sezonu, bet bumbiņas raidīšana bedrītē ar vienu sitienu padevās pirmo reizi. Sākumā meklēju bumbiņu apkārt grīnam, bet, nevarot atrast, flaita biedrs palūkojās bedrītē un to atrada, pārsteigums bija liels. Prieks arī par iegūtajam slēpēm, kas būs papildus stimuls pievērsties jaunam sporta veidam - kalnu slēpošanai", teica hole in one autore Agnese Brīvība.

"Ski&Golf" sacensību otrā daļa slēpošanā notiks nākamā gada sākumā, vadoties pēc laikapstākļiem. Sākoties ziemas sezonai, "Reiņa trasē" notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē