Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kausi sadalīti, cerības paliek

Vēla rudens lutināti, golferi svētdien "Viesturos" sadalīja Pēdējās cerības kausus, kā arī bija liecinieki dāmu sezonas abonementa izlozei 2014.gadam. Taču golfā cerības ik katra nākamā turnīra startā dzimst no jauna, tādēļ vismaz līdz sezonas beigām tās nekur nepazudīs, un vēlāk varēs briest nākamajam sacensību gadam.

Golferu griba bija spēcīgāka par meteorologu prognozēm, tādēļ sacensības pagāja bez nevienas lietus lāses un gandrīz pilnīgā bezvējā. Pielāgoties labvēlīgajiem apstākļiem tomēr nebija tik viegli, un tikai kungu otrajā HCP grupā handikapa uzlabošanai atbilstošs rezultāts vēl negarantēja godalgotu vietu.

Kungiem spēcīgajā handikapu grupā veiksmīgākais bija Kārlis Cinītis seniors, ar neto 73 sitieniem nodrošinot karjerā pirmo uzvaru "Viesturu" laukumā. Par trim neto sitieniem atpalika Andris Rodze, bet trešais vēl par divu neto punktu tiesu tālāk bija Ervīns Fogts.

Stableford punktu vākšanā rekordisti bija kungu otrās grupas spēlētāji - ar Puisīšu klana aktivitātēm golfā iesaistītais Māris Trepša atstāja aiz muguras visus konkurentus. Karjerā pirmajā sezonā pārliecinošāko uzvaru Trepša nodrošināja ar 47 punktiem, kas viņam ļāva par pieciem punktiem apsteigt otrajā vietā finišējušo Andri Priedīti.

Turnīra norisi daiļoja brangi kupls dāmu pulciņš, kurā labāko rezultātu sasniedza 38 punktus iekrājusī Gunta Eniņa. Pirmajā trijniekā iekļuva arī Ingemāra Jansone un Aija Jurģele.

Taču ar laureātu apbalvošanu dāmām turnīra intriga ne tuvu nebija galā, jo atlika vēl noteikt veiksminieci vienīgajā nominācijā, kas patiešām bija saistīta ar pēdējo cerību - iespēju saņemt bezmaksas abonementu 2014.gadam. Bērna roka kļuva par providenci Lidijai Gavrilovai, bet citi izlozē klātesošie mudināja laimīgās lozes vilcējam par pakalpojumu prasīt no balvas ieguvējas saldējuma abonementu kluba restorānā.

Rudenim ļaujot pagarināt sacensību kalendāru, "Viesturu" sezonas noslēguma turnīrs būs pēc nedēļas svētdien. Savukārt pēc sezonas noslēguma oficiāli turnīri vairs netiek plānoti, bet sagaidāms, ka spēlēšana mazāk oficiālos mačos "Viesturos" turpināsies līdz dabiskām sezonas beigām. Vismaz nākamo nedēļu, izņemot pirmdienu, golferiem būs gatavs pakalpot arī kluba restorāns.

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē