Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Ski&Golf" mači arī Siguldā

Iespēja sacensties pasaulē atzinību iemantojušā formātā būs arī Latvijas slēpojošajiem golferiem, jo abus sporta veidus apvienos mači Siguldas pusē. Ģeogrāfisko īpatnību dēļ starp abām "Ski&Golf" sacensībām būs lielāka pauze, bet viss sāksies svētdien "Reiņa trases" golfa laukumā

"Ski&Golf” pirmais posms – golfa sacensības - "Reiņa trasē" risināsies 20.oktobrī, vienlaicīgi izcīnīnot arī ikgadējo Siguldas kausu golfā. „Ski&Golf” sacensībās sportisti sacenšas gan kalnu slēpošanā, gan golfā. Kalnu slēpošanas disciplīna notiks nākamā gada sākumā Siguldas Pilsētas trasē, bet datums un laiks vēl tiks precizēts, vadoties no laika apstākļiem.

„Lai arī pasaulē šādas sacensības jau ir iekarojušas popularitāti un tajās ir veiksmīgi startējuši arī latviešu sportisti, Latvijā šāds pasākums notiek pirmo reizi. Pēdējos gados Latvijā golfu spēlē arvien vairāk cilvēku, un, lai spēli padarītu aizraujošāku, meklējam jaunus izaicinājumus spēlētājiem, dažādojot sacensību veidus”, pastāstīja "Reiņa trases" pārstāvis Austris Brutāns.

Savukārt Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes pārstāve Karīna Putniņa uzsvēra, ka Sigulda ir ziemas sportu galvaspilsēta Latvijā. „Priecājamies, ka arī vasaras sporta veidi kļūst arvien populārāki. Šīs slēpošanas un golfa sacensības apvieno gan divas sezonas, gan divus iecienītus sporta veidus Siguldas apkārtnē,” viņa teica.

"Ski&Golf" pasākumā var piedalīties gan profesionāļi, gan amatieri jebkurā jomā – golfā vai kalnu slēpošanā, kuri kaut reizi ir braukuši ar kalnu slēpēm un ir ieguvuši Zaļo karti golfā. Sacensību kopvērtējumā dalībnieka rezultātā summēs 18 golfa bedrīšu izspēles rezultātu ar laiku, kādā sportisti ziemā veiks nobraucienu kalnu slēpošanas trasē.

Sacensības organizē "Reiņa trase" sadarbībā ar Siguldas novada domi, kalnu slēpošanas klubu „Snowfeel” un veikalu „Motosports”. Sākoties ziemas sezonai, "Reiņa trasē" notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Pēdējās izmaiņas , 16.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē