Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Spēcīgs pieteikums Francijā

Ļoti cienījama debija Francijas dāmu amatieru čempionātā nedēļas nogalē izdevās Lindai Dobelei un Annai Diānai Švankai. Šoreiz palikšana aiz kata īsti neataino lietu patieso stāvokli, ņemot vērā gan konkurenci vienā no prestižākajiem Eiropas valstu amatieru turnīriem, gan sasniegto rezultātu.

Linda divu raundu summā nospēlēja ar +5 virs PAR (76-73) un tika ierindota 40.vietā, faktiski dalot 39.vietu, ņemot vērā, ka katu pārvarēja visas dalītās pēdējās atbilstošās pozīcijas ieguvējas. Kata robeža bija 36 spēlētājas, bet pēdējiem diviem raundiem kvalificējās 38 no 96 golferēm, tādējādi Linda palika vienu sitienu aiz svītras.

Anna Diāna ar +7 virs PAR (75-76) tika ierindota 53.vietā. Savukārt par uzvarētāju  "Golf de Morfontaine" laukumā ar -7 zem PAR četru kārtu summā kļuva francūziete Mathilda Cappeliez, kura pārspēlē pieveica Dānijas golferi Nanna Koerstz Madsen.

Turnīra dalībnieču līmeni raksturo spēlētāju handikapi, kas tikai apmēram ceturtajai daļai golferu, tostarp abām Latvijas spēlētājām, bija lielāki par nulli. Tātad Linda un Anna Diāna ne tikai labi nospēlēja individuāli, bet arī nostiprināja Latvijas golfa uzticamību starptautiskā līmenī.

Labi rezultāti veicina arī jaunas iespējas. Daudz jaunu iespaidu būs Lindas karjerā, un, cerams, golfs.lv jau drīzumā varēs piedāvāt plašāku ieskatu Latvijas jaunā viļņa golferes iespaidos un nākotnes plānos.

Savukārt Annai Diānai stabilais sniegums un sezonas gaitā sasniegtais progress komplektā ar prasībām atbilstošu vecumu sola labas iespējas saglabāt vietu Latvijas olimpiskajā vienībā (LOV). Lai gan dalība LOV nenozīmē to pašu, ko daudzviet pasaulē saprot ar valsts atbalstu, zināmu atspaidu un papildu iespējas tas tomēr nodrošina. Sagaidāms, ka Anna Diāna gada beigās Floridā spēlēs junioru "Orange Bowl" turnīrā, kas arī nenotiek pats no sevis, toties ļauj atrādīties ASV augstskolu treneriem.

Francijas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Fails PDF

Pēdējās izmaiņas , 15.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē