Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lutinošās Dzeltenās lapas

Pilna rudens komforta apstākļos svētdien "Viesturos" risinājās Dzelteno lapu kausa izcīņa, kur komandu cīņā uzvarēja Aija Jurģele un Jānis Jurkāns. Vai golfam patīkamākā rudens daļa līdz ar to ir noslēgta, kļūs zināms ne agrāk kā pēc nedēļas, kad svētdien "Viesturi" uzņems nākamā turnīra dalībniekus.

Uzvarētāji scramble neto spēlē sasniedza -9 zem PAR, kas Jurģelei un Jurkānam ļāva par vienu neto sitienu apsteigt Guntu un Indru Eniņas, bet trešo vietu ar tādu pašu rezultātu lielāka handikapa dēļ ieguva Kristīne un Guntars Zālīši.

Startēja 17 dueti, no kuriem divu atsevišķo U-21 vecuma grupas komandu konkurencē labākie ar neto -7 zem PAR bija Roberts Eihmanis un Rūdolfs Ķelle, kuri laukumu izspēlēja ar 63 bruto sitieniem jeb tiem pašiem -7 zem PAR.

Lai gan agri no rīta rudens parādīja baltus zobus un uzsaldēja baltu zāli, līdz oficiālajam starta laikam laukums jau bija atguvis golferiem vajadzīgo kondīciju. Cerams, ka klimats vēl kādu laiku būs golferiem labvēlīgs, un "Viesturu" kamīns vairāk būs vajadzīgs sirds siltumam, nevis nosalušu pirkstu stīvuma atkausēšanai.

Tā kā par vienu turnīru ir pagarinājies "Ozo" kalendārs, Pēdējo cerību kausa izcīņa "Viesturos" risināsies svētdien, 20.oktobrī. Jo īpašs turnīrs tas būs dāmām, jo jebkura dalībniece varēs pretendēt uz gada karti nākamajai sezonai.

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē