Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Turpinājums labākā noskaņā

LPGA kvalifikācijas otrās kārtas turnīrā Krista Puisīte ceturtdien Floridā būtiski neuzlaboja izredzes sacensību kopvērtējumā, tomēr trešajā raundā nospēlēja ar +1 virs PAR un apliecināja, ka spēj tiekties uz augstiem rezultātiem. Krista pirms pēdējā raunda ar +12 virs PAR dala 152.vietu.

Krista otro dienu pēc kārtas "Plantation Golf & Country Club" spēlēja "Bobcat" laukumā, un rezultāts ir būtiski labāks  par iepriekšējās dienas +6 virs PAR. Kārotajā TOP 80 pēc trim dienām ir golferes ar rezultātu ne sliktāku kā +4 virs PAR, un Kristai, lai viņas noķertu, piektdien būtu jānospēlē viens no karjerā visizcilākajiem raundiem.

Pārliecinošās līderpozīcijās nostiprinājās amerikāniete Amy Anderson ar -12 zem PAR, kuras tuvākās sekotājas atpaliek četrus sitienus.

Dīķa šajā pusē piektdien pie Parīzes sākas Francijas dāmu amatieru atklātais čempionāts, kur cīņā par Cecile de Rothschild balvu iesaistīsies arī Anna Diāna Švanka un Linda Dobele. Turnīrā "Le Golf de Morfontaine" laukumā izspēlēs 72 bedrītes, tostarp 36 bedrītes pēdējā dienā. Katu 96 dalībnieču konkurencē pārvarēs TOP 36 un dalīto vietu ieguvējas. Latvijai kā valstij ar divām dalībniecēm būs ieskaite arī Nāciju kausā.

LPGA II kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē