Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jācīnās uz augšu

Pirmais raunds LPGA otrās kārtas kvalifikācijas turnīrā Kristai Puisītei otrdien Floridā nelīdzinājās romantiska seriāla iesākumam, tomēr tas ir tikai sākums, un atlikušajās trijās kārtās var cīnīties par tikšanu uz izšķirošo trešo turnīru. Pēc pirmās dienas Krista ar +5 ierindojās otrā simta vidū.

Neveiksmīgi Kristai "Plantation Golf & Country Club" izvērtās turnīra sākums, jo "Panther" laukuma pirmās deviņas bedrītes parādīja zobus un prasīja 41 sitienu. Otrais deviņnieks jau tika izspēlēts ar 36 sitieniem, bet summā saglabājās +5 virs PAR.

Turnīra pirmā diena rāda, ka iekļūt kārotajā TOP 80 varēs ar četru kārtu summā +6 virs PAR vai tam tuvu rezultātu, kas Kristai būtu pa spēkam. Atliek vienīgi cīnīties un nepadoties, lai arī ar tādām pašām domām laukumā dosies visas 195 spēlētājas, kas turnīrā pulcējušās no 34 valstīm.

Otro kārtu Krista trešdien spēlēs "Bobcat" laukumā, kas, cerams, būs veiksmīgāks. Līdere pēc pirmās dienas ar 66 sitieniem jeb -6 zem PAR ir jaunākā Ķīnas profesionāle - 17 gadus vecā Xiyu Lin, bet rezultātu ne sliktāku kā PAR sasniedza 50 golferes.

LPGA II kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē