Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Finišējis "Elvi Open" seriāls

Ar izspēlētu 18 bedrīšu finālu nedēļas nogalē "Reiņa trasē" noslēdzās "Elvi Open" sacensību seriāls, kur par čempioniem kļuva Santa Melnupe un Andrejs Cīrulis. Par uzvarētāja lauriem cīnījās 16 kungi un 10 dāmas, kuri iepriekš bija spēlējuši vismaz četros atlases posmos.

Finālposmā konkurenci veicināja arī viesspēlētāji, kuri ieradās kuplā skaitā un neļāva atslābt līderiem. Finālposmā un kopvērtējumā spēlētāji cīnījās par atbalstītāju sarūpētām balvām. Arī šajā posmā bija īpaša balva par hole in one - golfa soma, līdz kuras vinnēšanai pietrūka pāris centimetru.

Dāmu konkurencē HCP 0-54 grupā pārliecinoši uzvarēja Melnupe, kura bija arī līdere pēc četriem labākajiem nospēlētajiem atlases turnīriem. Otrajā vietā, atpaliekot par septiņiem punktiem, ierindojās Agnese Brīvība, bet vēl par trim punktiem punktiem tālāk trešajā vietā ierindojās Guntra Purmale.

Kungiem HCP 0-54 grupā cīņa par pirmo trijnieku izvērtās sīvāka, taču konkurentiem neaizsniedzams bija pirmās vietas ieguvējs Andrejs Cīrulis. Pēc četriem labākajiem atlases turnīriem Arnis Liepiņš bija ceturtais, bet, aizvadot lielisku finālturnīru, kopvērtējumā pakāpās uz 2.vietu, par diviem punktiem apsteidzot 3.vietas ieguvēju Juri Jonaiti.

"Elvi Open" visas sezonas garumā pulcēja gan iesācējus, kam turnīrs bija pirmā lielā golfa pieredze un lielisks atspēriens tālākai meistarības izkopšanai, gan pieredzējušajiem spēlētājiem. Turnīrā izspēlēja deviņus posmus pa deviņām bedrītēm, kā arī lielo 18 bedrīšu finālu. Deviņos posmos spēlētāji sacentās par iespēju konkurēt lielajā finālā, kur tika ņemti vērā četru spēļu labākie rezultāti.

Apmierināti ar seriālu ir tā atbalstītāji "Elvi". "Nacionālais mazumtirgotājs "Elvi" golfa sacensības atbalstīja pirmo gadu, bet redzot lieliskos rezultātus, kuri tika sasniegti visu posmu garumā, esmu pārliecināts, ka sākotnējais mērķis popularizēt golfu, ir izpildīts. Pie Siguldas esošā golfa laukuma atbalstīšana arī saskan ar "Elvi" filozofiju - atbalstīt savējos katrā pilsētā", teica "Elvi" franšīzes partnera SIA "Vita Mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks.

Reiņa trases golfa sezonas noslēguma balle būs 12. oktobrī, kad golferi atskatīsies uz aizvadīto sezonu un kals nākotnes plānus. Savukārt 13.oktobrī notiks golfa kluba "Reinis" rīkotais labdarības turnīrs, kur dalībniekiem būs iespēja cīnīties par "Reiņa trases" gada abonementu dāmu un kungu konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē