Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Restorāna seriāls "Viesturos"

Rīkotāji svētdien "Viesturos" bija ļoti nopietni pacentušies attaisnot turnīra nosaukumu, tādēļ Restorāna kausa izcīņas pēcspēles daļa kluba mājā ilga gandrīz tikpat ilgi kā cīņas laukumā. Golferiem netrūka gan labu rezultātu, gan atsevišķu veiksmes mirkļu, kas padarīja apbalvošanu par garāku atraktīvu priekšnesumu.

Papildu četrām ieskaites grupām atsevišķas balvas bija arī katras bedrītes izspēlē. Kur vien to atļāva nolikums, speciālbalvas nonāca U-21 vecuma grupas spēlētāju rokās. Savādāk kā par taisnīgu risinājumu to nenosaukt, jo augošam organismam pareiza uztura programma ir vēl jo svarīgāka.

Īpaši izcēlās Roberts Eihmanis, kurš uzvarēja U-21 grupā, nospēlējot ar 69 sitieniem jeb neto -2 zem PAR, kā arī iemantoja pāris speciālbalvu gan augstās mākslas, gan populāru dārzeņu izskatā. Balvas atsevišķās bedrītēs lielākoties bija paredzētas tiem, kas spēj sist tālu, tajā pašā laikā nepazaudējot orientierus.

Tostarp arī visu pārējo ieskaites grupu dalībnieki apliecināja, ka rudens ir ļoti piemērots gadalaiks handikapu uzlabošanai. Kungiem spēcīgākajā HCP grupā ar neto -4 zem PAR nospēlēja Guntis Učelnieks, kurš par četriem sitieniem apsteidza tuvākos konkurentus Armandu Krāģi un Lehu Luginski.

Otrajā HCP grupā Viktors Bogdanovs ar 43 stableford punktiem nebija sāncenšiem pa zobam, lai gan handikapu šajā ieskaites grupā uzlaboja pieci spēlētāji.

Dāmām labākā bija Vita Priedīte, turklāt uzvaru nodrošināja ar 41 punktu, kas šoreiz nozīmēja septiņu punktu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Gintu Ozoliņu.

Taču iemesla žēlabām nebija arī Ozoliņai, kura saņēma vienu speciālbalvu iemiesotu ekskluzīva vīna pudelē, kā arī bija lielā laimesta ieguvēja, organizatoriem izlozējot kroga "Vecmeita ar kaķi" dāvanu karti.

Pati sev balvu varēja ielozēt Linda Dobele kā tālsitēja 6.bedrītē, turklāt pie viena uzzinot arī nelaimēto ložu saturu. Lindai gāja secen divas iespējas - pudele konjaka un vētraini aplausi, taču tika iegūti septiņi īpašie lati speciālās monētās.

Smagu finansiālu balvu nopelnīja Rūdolfs Ķelle par tālāko draivu 3.bedrītē, kur bumbiņai pāris metru pietrūka līdz grāvim. Ķellem līdz eiro iezvanīšanai vēl būs laiks, lai pārskaitītu monētas puslitrā.

"Viesturu" kluba mājas restorāna komanda tika sveikta ar kolektīvi atzinīgiem aplausiem, jo turnīra kulinārā programma šoreiz bija izvērsta kā literārs garadarbs ar ievadu, plašu iztirzājumu, tortes un deserta nobeigumu dažādu dzērienu akcentu pavadībā.

Viena balva golferu īpašumā gan nepārceļoja - par hole in one solītais vēsturiskais divtaktu spēkrats paliks paša krodzinieka īpašumā. Atjaunotas relikvijas kvalitātē uzturētais mopēds "Rīga" šogad kopā ar Tautas fronti atzīmējis ceturtdaļgadsmita jubileju, taču golfā tas vēl nav nekāds lielais vecums, un motorizēto tehnikas brīnumu golferi līdz ar pašu saimnieku gaidīs atgriežamies nākamajā turnīrā pēc gada.

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē