Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 10 pēc otrās dienas

"SunCoast Ladies Series" turnīrā Floridā Krista Puisīte pēc otrdien izspēlētās otrās kārtas atkāpās par vienu pozīciju uz dalītu 7.vietu. Sacensību otrajā dienā Krista nospēlēja ar +3 virs PAR, kas par viena sitiena tiesu ļāva noturēties TOP 10.

Pirms pēdējās kārtas Krista 59 dalībnieču konkurencē ar +4 virs PAR no līderes Karlin Beck atpaliek septiņus sitienus. Beck ir vienīgā, kas pēc divām kārtām turas mīnusā pret laukumu. Vienu sitienu Krista zaudē zviedrietei Maria Hjorth, kura karjerā uzvarējusi piecos LPGA turnīros.

Otrajā raundā Kristai vienmērīgo PAR sēriju rezultātu kartītē izjauca bugijs 13.bedrītē un divkāršs bugijs 18.bedrītē. Turnīrā spēlējošo amatieru konkurencē Krista arvien ir dalītās līderpozīcijās.

Jau vēstīts, ka pēc nedēļas Kristu gaidīs LPGA kvalifikācijas otrās kārtas turnīrs, kas no 8. līdz 11.oktobrim notiks "Plantation Golf and Country Club". Pretendentes cīnīsies par iekļūšanu TOP 80, lai nodrošinātu dalību trešajā kvalifikācijas pakāpē, kur jau varēs pretendēt uz vietu tūrē.

"Suncoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē